Web Analytics Made Easy - Statcounter

پدر «شیوا مبینی» یکی از دانش آموزان هرمزگانی که در حادثه داراب جان خود را از دست داد حقایقی را درباره رضایتنامه ای که در فضای مجازی منتشر شده مطرح کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان: جعفر مبینی پدر «شیوا» که دخترش در حادثه تصادف دانش آموزان هرمزگان فوت کرد، در مورد حواشی روزهای اخیر و صحت و سقم رضایتنامه ای که در فضای مجازی منتشر شده است، با بیان اینکه هیچ گونه رضایت نامه ای را برای حضور فرزندم در این دوره از اردوها امضا نکرده ام بیان داشت: نوشتن و امضاء کردن رضایت نامه منتشر شده در فضای مجازی از سوی من نبوده و امضای درج شده در زیر این رضایت نامه به هیچ وجه مربوط به من نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اشاره به این نکته که آموزش و پرورش نباید فرزندان مردم را بدون امضای والدین در زیر رضایت نامه به اردو ببرد، عنوان کرد: بنده برای این دوره از اردوی دخترم هیچ گونه رضایت نامه ای را امضاء نکرده ام.حضور مسئولان برای گرفتن رضایتنامه خانواده ام را آزار می دهد

پدر شیوا مبینی یادآور شد: در حال حاضر شرایط روحی من و خانواده ام مناسب حضور مدیران شهرستانی برای هرگونه گرفتن امضاء و رضایت نیست و تردد بی مورد و آزار دهنده سبب ناراحتی خانواده ام می شود.

پدر شیوا مبینی گفت: هنوز خون دخترم خشک نشده است اما مسئولان زیادی برای گرفتن رضایت نامه و مدارک به خانه ما می آیند. انگار زمانیکه دخترم را به اردو می برند رضایت ما مهم نبود ولی حالا که دخترم را از دست داده ام رضایت نامه می خواهد! وضعیت روحی خانواده ام اصلا مناسب نیست و این ترددهای بی معنای مسئولان خانواده ما را بیشتر عذاب می دهد.

وی با اشاره به برخی شایعات گفت: نسبت به موضوعات اخیر شبانه مرا به فرمانداری فراخوانده اند و از من خواستند مدارکی را امضا کنم که حتی نمی دانم چیست و با بیان اینکه این مدارک را امضا کنید تا از طرف دفتر ریاست جمهوری و وزیر مربوطه به شما کمک شود من را تشویق به امضا می کردند.

مردم کمک کنند تا خون و حق شیوا و مهرنوش پایمال نشود

پدر داغدار شیوا مبینی گفت: از دست دادن فرزند برای همه مردم دردناک است و برای اینکه این حوادث دیگر تکرار نشود و خون این دانش آموزان پایمال نشود از همه مردم و اعضای شورای شهر به عنوان نماینده های مردم خواهش می کنم تا هر کاری که از دستشان بر می آید برای کمک به ما انجام دهند.

در هنگام تهیه این مصاحبه اعضای شورای شهر هم که برای عرض تسلیت و ابراز هم دردی به خانه پدر «شیوا مبینی» آمده بودند حضور داشتند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۳۴۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد از حضور ۵۹ هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز سراسر استان در طرح ملی نجات آب (داناب) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد، جواد محجوبی با اشاره به اجرای طرح ملی نجات آب ویژه دانش آموزان پایه‌های هفتم، هشتم و نهم دوره متوسطه اظهار کرد: در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ بیش از ۵۹ هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز، در ۳۳۹ مدرسه از ۱۴ منطقه استان یزد، در این طرح شرکت کردند.

وی افزود: هفتمین دوره طرح ملی دانش آموزی نجات آب (داناب) از دهم آبان ۱۴۰۲ در سطح مدارس دوره اول متوسطه سراسر استان آغاز به کار کرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان یزد تصریح کرد: با ابتکار سازمان جهاد دانشگاهی (مشاور طرح در استان) در هفتمین سال اجرای این طرح برنامه‌های متنوعی از جمله برگزاری بازی‌های تیمی آنلاین با موضوع آب، تهیه و طراحی ویدئو کلیپ‌های آموزشی، برگزاری مسابقات الکترونیکی از محتوای ویدئو کلیپ‌ها، برگزاری مسابقات سه رشته‌ای و رویداد سما (سپاس مادرانه آب) در دستور کار قرار گرفت.

محجوبی با اشاره به اینکه تمام رویکرد ما در همه مسابقات، موضوعات و محتواهای آموزشی با موضوع آب است، گفت: در مسابقات سه رشته عکاسی، نقاشی و تئاتر کاغذی، مجموع ۱۵۵۰ اثر از دانش آموزان ۳۳۹ مدرسه به دبیرخانه هفتمین دوره طرح نجات آب استان یزد ارسال شد که از این تعداد، ۱۳۲۰ اثر به مراحل پایانی راه یافتند.

وی افزود: برگزاری بازی‌های تیمی آنلاین از طرح ابتکاری استان یزد در این طرح ملی بوده است.

کد خبر 750727

دیگر خبرها

  • رضایت حاکمیت به پوشش زنان ۲۰ سال پیش | همان بدحجابانی که کافر بودند!
  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال؛ پای معاون سابق در میان است!
  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال
  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • یادواره شهدای دانش آموز در یزد 
  • تبادل مرگ و زندگی در جریان اهدای عضو
  • برپایی نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی دختران دانش آموز
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب